1 op 1 Private Shopping inplannen

Plan hieronder zelf jouw 1 op 1 private shopping in met één van onze stylistes, Laury of Lisanne.

Inplannen: de 1 op 1 private shopping ochtend of avond dient minimaal 48 uur van tevoren via onderstaand ingepland te worden.

Tijd: je kunt kiezen uit ‘s ochtends of ‘s avonds, de 1 op 1 private shopping kan maximaal 2,5 uur duren.

Locatie: je shopt 1 op 1 met de door jou geselecteerde stylist in de Laubella Fashion & Styling winkel (Smeepoortstraat 30 in Harderwijk).

Parkeren: de eerste 2 uur kan je gratis parkeren op parkeerplaats Kloosterplein (niet op zaterdag i.v.m. markt) en parkeerplaats Houtwal.

Kosten: € 10,00 per persoon, bij besteding boven de € 75,00 per persoon vervalt de € 10,00 kosten. Betaling is achteraf in de winkel.

Aantal personen: maximaal 3 dames.
Weet je dat jij alleen al boven de € 150,00 gaat besteden? Dan is het ook mogelijk om de 1 op 1 Private Shopping voor één persoon te boeken.

Verplaatsen: na het inplannen ontvang je van ons een bevestiging per mail, hieronder staat de mogelijkheid om de 1 op 1 private shopping te verplaatsen. Dit dient minimaal 2 dagen van tevoren aangegeven te worden bij ons door dit zelf aan te passen in de bevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen.

Annuleren: na het inplannen ontvang je van ons een bevestiging per mail, hieronder staat de mogelijkheid om de 1 op 1 private shopping te annuleren. Dit dient minimaal 7 dagen van tevoren aangegeven te worden bij ons door dit zelf aan te passen in de bevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen. Ontvangen wij uw annulering niet binnen dit termijn, brengen wij alsnog de € 10,00 kosten per persoon in rekening.

 


Inhoud tab
Inhoud tab

 


Inhoud tab
Inhoud tab