Door de jaren heen hebben wij al een paar keer de Laubella Fashion show georganiseerd, dus het wordt tijd voor iets nieuws….en groters! Op vrijdag 1 oktober organiseren wij het Autumn Fashion Event, Ja dat lees je goed, geen show maar een event dat duurt van 12.00 uur in de middag tot 23.00 uur in avond!

Wat is er te doen?

Nou, waar zal ik beginnen? Met een ticket heb je de hele dag toegang tot het event. Er zijn geen sessies, tijdslots of andere beperkingen. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Voor dit gave event hebben wij gekozen voor een prachtige locatie die binnen en buiten veel ruimte biedt. Op vrijdag 1 oktober is de Verbeelding in Zeewolde the Fashion place to be! Dit is er onder andere te doen:

  • Je kunt de hele dag de nieuwste najaarscollectie shoppen.
  • Wij staan klaar om jou te helpen met persoonlijke stylingtips.
  • Ook hebben wij de mooiste fashion accessoires en lifestyle items voor jou geselecteerd.
  • Een select aantal Laubella-friends zijn aanwezig met een stand. Zij laten jou alles zien op het gebied van lifestyle, drinks en nagels/make-up.

Een fashion show mag natuurlijk niet ontbreken en op twee tijdstippen kun je genieten van een geweldige show aan de Laubella- catwalk. De fashion shows zijn om 15.00 uur en om 19.00 uur. De DJ is al geboekt en we sluiten het event af met een fantastische fashion loterij.

Bestel ticket
Autumn Fashion Event
Autumn Fashion Event
Autumn Fashion Event

Fashion prijzen en meer…

Zoals je van ons gewend bent is er nog meer! Alleen tijdens het Autumn Fashion Event ontvang je van ons leuke kortingen en maak je kans op 1 van de 40 prijzen uit de loterij!

  • Je ontvangt sowieso 2x €5,- korting.
  • Je toegangskaart is automatisch je persoonlijke lot voor de loterij.
  • Wij verzorgen een borrel, drankje en een lekkere puntzak friet vanuit onze foodtruck.
  • Alleen op 1 oktober hebben wij een discount corner met kortingen die oplopen tot 70%.
  • Wij verloten 2x een dress to impress Laubella-bon ter waarde van €100,-  (alleen te winnen tijdens het event).

We hebben nog meer in petto, maar dat houden we nog even geheim. We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle voorbereidingen via onze nieuwsbrief, social kanalen en speciale Facebook eventpagina!

Bestel vandaag nog een ticket!

Wil jij er samen met je vriendin, moeder of collega’s bij zijn? Dan kun je online een ticket reserveren. Voor €10,- p.p. heb jij de hele dag toegang tot het Autumn Fashion Event. Na bestelling ontvang je van ons een berichtje als je toegangskaart klaarligt in de winkel. Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen onderaan deze blog of bel ons op 06-307 111 05!

Don’t miss out and get your ticket now!

Ik hoop jullie allemaal te zien op vrijdag 1 oktober!

XoXo Laury

Bestel ticket