Black Friday – coronaproof! Wij gaan los op vrijdag 27, zaterdag 28 november en zondag 29 november. Op deze dagen ontvang jij in de winkel  50% korting op het 2de “black” item! op alle artikelen met een rood sale label. Hoe tof is dat!

 

50% Black Friday korting shoppen – 3 manieren

1. De winkel

Wil je de eerste keuze hebben? Dan moet je vrijdagochtend om 9.30 uur bij ons in de winkel zijn. Alle artikelen die meedoen aan de actie zijn voorzien van een rood gekleurd sale label. En dat zijn heel veel artikelen, want zwart is de hoofdkleur deze winter! Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er niet teveel dames tegelijk in de winkel zijn en desinfecteren wij alles na ieder bezoek.


Black Friday actie
       Black Friday      Black Friday

2. Online

Je kunt er ook voor kiezen om online alvast uit te zoeken welke items je leuk vindt. Vervolgens app of bel je jouw keuzes door via 06 307 111 05 en wij maken je bestelling in orde. We sturen je een tikkie en daarna kun jij de bestelling afhalen in de winkel. (let op: de actie is niet bestelbaar in onze webshop).

3. Live via Facebook en of Instagram

Wij gaan op zowel vrijdag als zaterdag live en laten jullie alle items zien die meedoen aan de actie. Zie jij twee of meer items die helemaal bij jou passen? App of bel ons dan op 06 307 111 05 en wij reserveren het direct voor je. Ook hier handelen wij jouw bestelling af met een tikkie en kun je de bestelling afhalen in de winkel.

 

In the spotlight!

Je kunt ons live volgen op de onderstaande dagen:

♡ Vrijdagavond vanaf 18.00 uur

♡ Zaterdag vanaf 10.00 uur

♡ Zondag vanaf 13.00 uur

Wij gaan meerdere keren per dag live, maar de tijdstippen zijn afhankelijk van de drukte in de winkel. Kom je naar de winkel? Houd er dan rekening mee dat wij gewoon doorfilmen en dat je de leukste items er live tussenuit kunt pikken:)

Until Black Friday!