Lieve Bella’s, Black Friday staat voor de deur en dit jaar pakken wij eenmalig grootst uit! Wij hebben een speciale actie in de winkel + een gave actie online. Dus zowel vanaf de bank als in onze winkel kun je hoge kortingen scoren! Oh ja, de Black Friday acties gelden niet alleen op vrijdag, maar het hele weekend, dus van vrijdag 26 tot en met zondag 28 november! Hieronder vertel ik je alles over de acties. Let’s go!

Damesmode Harderwijk

20% korting op zwarte items (in de winkels)

Ja, dat lees je goed! Als je twee “Black Friday” items shopt in onze winkels, dan ontvang je 20% korting! Deze actie geldt op alles wat zwart is, dus kleding, riemen, schoenen en tassen: echt alles! En niet alleen bij Laubella, maar ook bij de L.F.S conceptstore. De artikelen die meedoen aan de actie zijn voorzien van een rood sale label, dus makkelijk te herkennen. Jeans, blouses, jurken, truien en fancy items voor de kerst: ze doen allemaal mee aan de actie ♡ So be there!

Onze openingstijden zijn:
Vrijdag: 9.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 17.00 uur
Zondag: 12.00 uur tot 17.00 uur

Laubella Black Friday

15% korting op alle schoenen (alleen ONLINE)

Als je nou een leuke outfit hebt geshopt in de winkel en je mist alleen nog een paar schoenen, dan kun je terecht in onze webshop! Tijdens het Black Friday weekend ontvang je 15% korting op alle schoenen. Bij deze actie maakt de kleur niet uit! Onze favoriete merken DWRS, Shoecolate en Tamaris, ze doen allemaal mee. Het enige wat je niet moet vergeten is om de onderstaande kortingscode in te vullen bij het afrekenen 

blackfridayshoes

Je kunt kiezen of je de schoenen wilt laten bezorgen of dat je ze ophaalt in de winkel. Handig toch? Wil je alvast kijken naar onze collecties. Ga dan snel naar onze webshop, maar let op: de acties starten niet eerder dan vrijdag 26 november. Tot dan!

Laubella Black Friday
Naar webshop