Bella’s, we gaan het weer doen! Een ludieke actie en een actie die wij ook ECHT maar één keer gaan doen: een dikke vette cashback op je aankopen!

In de decembermaand kopen we leuke cadeautjes voor onder de boom en natuurlijk ook een sprankelende outfit voor de feestdagen. Hoe leuk is het dan dat jij een deel van je aankoopbedrag van mij terugkrijgt. Zie het als een pre-christmas present van Laubella. Hoe en wanneer vertel ik je hieronder, dus lees snel verder.

Cashback dagen

21% cashback

Op donderdag 1 december starten de cashback dagen voor 10 dagen lang (t/m zaterdag 10 december). Tijdens deze periode ontvang jij 21% van het aankoopbedrag retour in de vorm van een cadeaubon die je van 1 januari tot en met 28 februari 2023 bij ons kunt verzilveren. De actie geldt niet alleen op een mooie outfit voor jezelf, maar ook accessoires en sieraden. Dus shop ook meteen die leuke tas of riem voor je zus, vriendin of moeder en kom in januari gezellig weer bij ons langs om je tegoed in te leveren!

TIP: Als je online shopt dan voegen wij de cadeaubon automatisch toe aan je bestelling!

Cahback dagen Laubella
cashback dagen Laubella

Verdubbelaar op 8 december

Als klapper gaan wij donderdag 8 december om 20:00 live via Instagram met een bizarre cadeaubonnen actie. Ik heb dan 10 verschillende cadeaubonnen ingepakt met een waarde tussen de €15,- en €100,-.  Maar nou komt tie! Ik heb er stiekem een cadeautje bij gedaan door extra shoptegoed toe te voegen. Ik ga natuurlijk niet vertellen wat waar precies in zit, maar kan wel verklappen dat ik er minimaal €7,50 extra bij doe tot een verdubbeling van het bedrag!! Dus zoek je nog een leuk cadeautje voor onder de boom? Wees er dan snel bij op 8 december, want op=op.

Alvast een hele fijne en gezellige Sinterklaas en tot snel!

xoxo Laury 💋