Bella’s, we gaan het weer doen! Een ludieke actie en dit keer is het een vette cashback actie. Hoe tof!!

In de decembermaand kopen we leuke cadeautjes voor onder de boom en natuurlijk ook een sprankelende outfit voor de feestdagen. Hoe leuk is het dan dat jij een deel van je aankoopbedrag van mij terugkrijgt. Zie het als een pre-christmas present van Laubella. Hoe en wanneer vertel ik je hieronder, dus lees snel verder.

💶 December = 21% cashback

Vanaf vandaag starten de cashback dagen tot aan het einde van de maand  Tijdens deze periode ontvang jij 21% van het aankoopbedrag retour in de vorm van een cadeaubon die je van 1 januari tot en met 31 maart 2024 bij ons kunt verzilveren. Dat is gewoon korting scoren op de nieuwe voorjaarscollectie dames!

De actie geldt niet alleen op een mooie outfit voor jezelf, maar ook accessoires en sieraden. Dus shop ook meteen die leuke tas of riem voor je zus, vriendin of moeder en kom vanaf januari gezellig weer bij ons langs om je tegoed in te leveren!

TIP: Als je online shopt dan voegen wij de cadeaubon automatisch toe aan je bestelling!

Verdubbelaar + Live 🎥

Als klapper gaan wij donderdag 7 december live via Instagram een verdubbelaar inzetten. Ik heb dan 10 verschillende cadeaubonnen ingepakt met een waarde tussen de €15,- en €100,-.
Maar nou komt tie! Ik heb er stiekem een cadeautje bij gedaan door extra shoptegoed toe te voegen. Ik ga natuurlijk niet vertellen wat waar precies in zit, maar kan wel verklappen dat ik er minimaal €7,50 extra bij doe tot een verdubbeling van het bedrag!!

Dus zoek je nog een leuk cadeautje voor onder de boom? Mis het dan niet. Wij doen deze geweldige actie eenmalig en alleen op donderdag 7 december.  Don’t miss it! We starten om 19.45 uur. 

Voor nu wensen wij jullie een hele fijne week en we zien je graag snel weer in de winkel of online!

xoxo Laury 💋