Lieve Bella, ben jij ook zo fan van ons prachtige merk & Co Woman? Dan gaan wij jou binnenkort blij maken, want de voorjaarscollectie 2022 is onderweg naar Harderwijk!

&Co Woman – Chique en classy

&Co start het seizoen in stijl. De kleur van de voorjaarscollectie is sand gecombineerd met tobacco, beige, off-white & nude. Echte pure en vrouwelijke kleuren, we love it! Zoals we van & Co gewend zijn hebben ze ook nu weer sublieme prints gebruikt die de collectie net dat beetje extra geven. Uiteraard met behoud van de classy uitstraling waar het merk bekend om staat. Naast travelmateriaal worden de items van &Co gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor je een outfit niet voor een seizoen aanschaft, maar er lang van kunt genieten en eindeloos door kan combineren

Nieuw en verrassend

Dit seizoen maakt &Co ook een uitstapje naar een stijl die we niet vaak bij hun zien: Flared broeken en oversized pantalon-achtige blazers. Ik was er aangenaam door verrast en je kunt deze items straks dan ook bij ons in Harderwijk en in onze webshop.

Nooit meer zonder je favo items

Bij veel merken kunnen wij eenmalig een collectie schrijven en vaak is het niet mogelijk om items na te bestellen. Bij &Co hebben we een select aantal kledingstukken in de collectie opgenomen die never out of stock gaan, waaronder de populaire travelbroek Penny in de kleuren zwart en donkerblauw. Daarnaast hebben wij nog vier andere items gekozen die we altijd kunnen nabestellen, dus voor de basis kun je altijd terecht bij ons, handig toch!

Bijna!

Wij ontvangen, als één van de eerste in Nederland, deze week de collectie. Wil jij weten als het zover is? Stuur ons dan een app door rechts onderin op de Whatsapp-button te klikken of stuur een e-mail naar info@laubella.nl. Via Facebook en Instagram laten wij jou natuurlijk ook weten als de collectie binnen is, so follow us!

Tot de volgende blog!

Xoxo Laury 💋