Als je op zoek bent naar leuke damesmode dan zit je in Harderwijk goed. Het gezellige centrum heeft aardig wat kledingwinkels, maar als het om personal styling en unieke kledingmerken gaat, dan ben je bij Laubella Fashion & Styling aan het juiste adres. Wij vragen aan eigenaresse Laury van Borselen wat haar favorieten merken zijn.

“Jeetje, dat is best nog een moeilijke vraag”, start Laury. Elk merk dat we vertegenwoordigen heeft zijn eigen kracht en dat maakt een merk uniek. Er zijn drie merken die er voor mij wel uitspringen

&Co Woman

“Dit merk is op en top vrouw. De materialen en kwaliteit van &Co Woman zijn subliem. &Co Woman maakt vrouwelijk items die comfortabel dragen, chique en duurzaam zijn. Er wordt veel gewerkt met travelstof en het merk combineert eenvoud met prints op een unieke wijze. Dames die van business chique houden zullen het merk erg waarderen”.

Damesmode Harderwijk
Damesmode Harderwijk

Elvira collections

“Trendy en comfortabele fashion voor de modebewuste vrouw, dat is Elvira. Dit fijne merk houdt rekening met alle maatgevingen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Elvira staat bekend om haar prints en goede pasvorm. Elke seizoen zijn er uiteenlopende collecties waaruit ik de perfecte items selecteer voor onze dames”.

b.young

“Dit prijsvriendelijke merk heeft altijd een brede collectie en dat maakt het toegankelijk voor al onze klanten. Van hippe items voor onze jongere doelgroep tot mooie, verfijnde items voor de dames op leeftijd. b.young is een mooie aanvulling op &Co Woman en Elvira”, sluit Laury af.

Meer dan alleen kleding

Bij Laubella kom je niet alleen voor damesmode, maar voor een complete shopping experience. Laury gaat samen met jou op zoek naar de perfecte outfit waar jij je helemaal prettig in voelt. Zij stijlt jou van top tot teen en betekent niet alleen een fashionable outfit, maar ook voor de perfecte schoenen en bijpassende accessoires zoals riemen, tassen en sieraden kun je bij Laubella terecht. Laat je verrassen en ga gezellig langs of reserveer online één van de shopping experiences.Via Instagram en Facebook kun je de nieuwste collecties bekijken en blijf je meteen op de hoogte van leuke acties en events.

Shop online