Maak je kast maar leeg, want de lente komt eraan! Tijd voor nieuwe outfits in frisse kleuren en trends waar we helemaal vrolijk van worden. Maak kennis met jouw nieuwe favo outfits voor de lente en zomer tijdens de Fashion 10-daagse van 21 tot en met 31 maart.

Fashion 10-daagse

Persoonlijke fashion fun

Corine en ik stijlen jou tijdens een persoonlijke sessie helemaal van top tot teen en praten je bij over de nieuwste fashiontrends. Met prachtige collecties van  onder andere Red Button, B.young. NIKKIE, Elvira, Lady Day en &Co ga jij spring en summer proof met een goed gevoel naar huis. Jij en ik, 1 op 1 of samen met je vriendinnen. Just some fashion fun! En omdat wij de lente graag met jou willen vieren ontvang jij tijdens onze shopdate ook €12,50 korting.

ENNNNN…… 

**Exclusive Pre-sale tickets**

Alle dames die aan onze Fashion 10-daagse deelnemen kunnen als eerste met korting een ticket bemachtigen voor het jaarlijkse FASHION EVENT DAT DIT JAAR OP ZATERDAG 27 MEI IS.

Be first en kies het dagdeel dat jou uitkomt. Ga jij voor de SUMMER LOVE (einde van de ochtend) of SUMMER EVENING (in de namiddag)? The choice is yours! Het event wordt tijdens de PARTY LOVE (eindfeest met partners) in stijl afgesloten.

Ontvang €5,- korting op je ticket

Neem je unieke lotnummer in ontvangst

Om de loterij exclusief te houden worden de fantastische prijzen dit jaar verloot onder gasten met een pre-sale ticket. De uitreiking van de prijzen zijn op 27 mei om 20.00 uur! Meer informatie over het jaarlijkse Fashion Event en de kaartverkoop volgt binnenkort.

Plan jouw fashiondate nu

Fashion 10/daagse

Tijdens de Fashion 10-daagse staat persoonlijke aandacht centraal, daardoor hebben wij per dag een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt doordeweeks een shopsessie reserveren tussen 9.30 en 21:00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur.  Vind je het leuk om samen met je vriendinnen te komen dan kan dat natuurlijk ook, maar wacht niet te lang want vol=vol.

Je kunt een datum reserveren via de WhatsApp button of klik op de roze aanmeldbutton hieronder. Mail je naam, telefoonnummer en voorkeursdatum en dan nemen wij contact met jou op om een datum in te plannen. Heb je nog een vraag? Bel of app ons gerust via 06-307 111 05.

Reserveer een datum