Warme najaarskleuren, een trendy look die bij jou past en een breed schoenenassortiment om je outfit helemaal mee af te stylen: laat je onderdompelen in onze nieuwste collecties en verwennen in onze boetiek tijdens de Fashion Week van 20 tot met 28 oktober. 

Persoonlijke styling & special acties

Zoals je van ons gewend bent maken wij het ook deze keer weer speciaal! Tijdens een persoonlijke stylingsessie nemen wij je mee in de laatste trends van aankomend seizoen en word je van top tot teen door Corine en mij gestyld. We hebben te gekke acties die alleen geldig zijn tijdens de Fashion Week en je profiteert ook nog eens van exclusieve voordelen voor het Sparkle & Bites Glam Event op 24 november.

Fashion Week - Autumn Edition

Profiteer van deze acties

15% korting op alle schoenen

1x  €10,- korting op een item naar keuze

15% korting op accessoires (tassen, sjaal en riemen)

De acties gelden alleen voor dames die zich aangemeld hebben voor de Fashion Week.

Fashion Week - Autumn Edition

Exclusieve voordelen Sparkle & Bites Glam Event

Op 24 november organiseren wij een Glamorous evening op een prachtige locatie in Harderwijk. Tijdens deze avond kun je in een ontspannen setting genieten van heerlijke bites en bubbels terwijl je de nieuwste collecties bekijkt en wij je adviseren bij de perfecte outfit voor de feestdagen. Ook ben je bij de lancering van een nieuw label en hebben we nog iets heel tofs in petto! Het wordt een avond die je niet mag missen. Tijdens de Fashion Week kun jij als eerste een ticket bemachtigen.

Fashion Week - Autumn Edition

Daarnaast profiteer je ook nog van deze extra exclusieve voordelen

Je ontvang een giftcard die je op 24 november kunt verzilveren

Je maakt kans op een diner voor twee personen

Je krijgt een extra lucky number voor de loterij

Je krijgt een jewellery item cadeau waarmee je iets speciaals ontvangt op 24 november

Deze extra’s ontvang je dus alleen als je aanwezig bent geweest tijdens onze Fashion Week!

Wacht niet te lang!

Ben je klaar voor om helemaal fall en winterproof door ons gestyld te worden? Meld je dan vandaag nog aan! Neem gezellig je vriendinnen, moeder of schoonmoeder mee.  Je kunt doordeweeks een shopsessie reserveren tussen 9.30 en 21:00 uur en op zaterdag tot 18.00 uur.  Wacht niet te lang want vol=vol.

Je kunt een datum reserveren via de WhatsApp button of klik op de  aanmeldbutton hieronder. Mail je naam, telefoonnummer en voorkeursdatum en dan nemen wij contact met jou op om een datum in te plannen. Heb je nog een vraag? Bel of app ons gerust via 06-307 111 05.