Tapasbar Fuego en Laubella zijn al jarenlang buren in de Smeepoortstraat, tot afgelopen zomer. Toen zijn eigenaren Marvin en Geke verhuisd naar de Bruggestraat 45 en hebben daar een prachtig en sfeervol restaurant geopend. Ondanks dat wij totaal verschillende bedrijven zijn kun je bij ons allebei heerlijk ontspannen, genieten en even dat momentje voor jezelf nemen. Dat wat ons verbindt hebben wij omgezet in een unieke samenwerking!

♥ Fashion & tapas in Harderwijk

Om de culinaire gasten van Fuego kennis te laten maken met Laubella en fashionista’s met de heerlijke tapas van Fuego hebben wij in oktober een eenmalige introductie actie. Iedereen die in de maand oktober (van 1 tot en met 31 oktober 2021) bij Fuego heeft gegeten kan zijn/haar bon inleveren bij één van onze winkels (Laubella en L.F.S. conceptstore). Aan het einde van de maand verloten wij een Laubella Fashion cheque ter waarde van €150,– en Fuego een diner voor twee personen. Met deze ludieke actie komen de twee dingen waar wij dames allemaal van houden samen: Food and Fashion.

Fuego en Laubella
Fuego en Laubella
Fuego en Laubella

€50,- shoptegoed & 10% korting

Vanaf november start Laubella met een maandelijkse actie. Elke maand maak jij kans op €50,- shoptegoed! Het enige dat je hoeft te doen is je bon van Fuego bij ons in te leveren. Aan het einde van de maand maken wij de winnaar bekend via onze socials. Niet gewonnen? Niet getreurd. Je ontvangt sowieso 10% korting op één item naar keuze bij Laubella of de L.F.S. conceptstore.

Wil je alvast kijken waar jij je shoptegoed aan kunt besteden? Neem dan een kijkje in onze webshop. Voor een tafeltje bij Fuego adviseren wij je om vooraf te reserveren, want het is alle avonden gezellig druk in het restaurant.

Naar webshop
Reserveer bij Fuego