Lieve Bella’s, vandaag is het een speciale dag, want ik ben jarig! En natuurlijk ga ik mijn verjaardag samen met jullie vieren…. een hele week lang! In aanloop naar de zomer organiseer ik THE GOLDEN SUMMER WEEK. Hoe en wat? Dat ga ik je nu allemaal uitleggen!

laury is jarig

Golden summer week 24 t/m 30 mei

Nu een Fashionshow in het voorjaar nog niet mogelijk is heb ik besloten om mijn verjaardag eens uitgebreid te vieren. Eind mei hangt de winkel boordevol zomerse items, dus het wordt een golden summer week bij Laubella. Van 24 t/m 30 mei geef ik een coronaproof feestje in de winkel en jij kunt vandaag als één van de eersten een plaatsje reserveren.

Summer Fashion

Laubella golden ticket

Helaas kan niet iedereen vrij binnenlopen en is het belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Daarom verkopen wij tickets voor het symbolische bedrag van €5,- Met een ticket reserveer je een plekje én maak je automatisch kans op geweldige prijzen, also very important! Klik op de button hierboven en bestel vandaag nog jouw golden fashionticket. Wacht niet te lang want vol=vol

Golden specials

Naast de mooiste summer fashion en veel gezelligheid trakteer ik met een ticket op de volgende specials:

4x € 5,- korting
Deelname aan de fashionloterij
Goodybag met Laury’s local favorites

Het wordt een exclusief event met een gouden randje. Vanaf volgende week wordt de golden summer week ook aangekondigd via onze socials, dus wacht niet te lang en bestel vandaag nog jouw ticket!

Ik hoop jou te zien op mijn verjaardagsfeestje! 💋