Wil jij de ultieme christmas shopping experience? Dan moet je meedoen aan deze actie. Speciaal voor de kerstdagen verloten wij 10 personal christmas styling sessies. Nu denk je misschien “ik kan toch ook gewoon langsgaan in de winkel?” Nou nee, dit is echt een Christmas shopping next level! 
 

Unieke kerstactie

Van donderdag 3 december tot woensdag 9 december maak jij kans op 1 van de personal christmas stylingsessies. Als je een sessie wint, dan mag jij tussen 10 december en 23 december samen met maximaal drie dames langskomen voor een christmas shopping experience. Je geeft van tevoren door wat je wensen en maten zijn en Laury zorgt ervoor dat er complete sets klaar hangen. Wij ontvangen jullie in stijl op de rode loper en de sessies zijn zo ingedeeld dat iedereen een vaste zitplaats heeft. Hierdoor is het dragen van een mondkapje alleen nodig als je rondloopt in de winkel en dat is best fijn toch? Zeker nu!
 

Christmas extra’s and more…

Naast een gezellige en high fashion avond krijg je ook nog eens deze extra’s:

  • 10x €5,- korting shoppen op de hele collectie.
  • Een goed gevulde Laubella Christmas giftbag.
  • En onder alle deelnemers van de 10 sessies verloten wij ook nog eens een Laubella Fashion Cheque ter waarde van €100,-

Zo kun je meedoen

Wij delen deze actie op Facebook en Instagram. Als jij reageert onder de post dat je graag meedoet aan de actie en wie je meeneemt als je wint, dan is jouw deelname officieel. Heb jij geen Facebook of Instagram of wil je nu meteen meedoen? Reageer dan onderaan dit bericht in de opmerkingen en je doet automatisch mee. Woensdag 9 december maken wij de winnaars bekend!

It’s the most wonderful time of the year – especially at Laubella!