Lieve Bella’s, op 1 september 2022 bestaat Laubella alweer 4 jaar! Wat ben ik blij en super trots dat ik dit kan vieren. Ondanks de pittige coronatijd ben ik blijven staan en dat komt door de steun van mijn lieve klanten, Corine, vrienden en familie.

Ik kan dit toch niet zomaar voorbij laten gaan toch? Nee, daarom vier ik mijn Laubella-verjaardag samen met jullie tijdens de birthday 4-daagse van 1 tot en met 4 september.

Damesmode Harderwijk

Mijn cadeautjes voor jou!

Als je tussen 1 en 4 september bij ons langskomt in de winkel dan eten we gezellig samen een taartje en ontvang je 4x €5,- verjaardagskorting op al je aankopen. Ook geef ik jou een cadeaubon mee ter waarde van €12,50 die je een volgende keer weer kunt inleveren, gaaf toch!

Op de toonbank staat de verjaardagspot. Hierin kun jij jouw aankoopbon met naam en telefoonnummer stoppen. Op zondag 4 september om 17.00 uur verloot ik 4x een cadeaubon ter waarde van €40,- Wie weet ben jij wel de gelukkige Bella!

ln mijn verjaardagsweek zijn we ook een keer op zondag open! Van 12.00 tot 16.00 uur maken wij er weer een feestje van. Ook dan staat de muziek weer gezellig aan en zorgen wij voor een hapje en drankje. Samen sluiten we de 4-daagse af.

Wanneer kom jij?

Ik zou het erg leuk vinden om jou te zien. Kun je mij laten weten wanneer je komt? Dan zorg ik voor wat lekkers. Je kunt dit makkelijk doorgeven via de whatsapp button of klik op de onderstaande button. We zijn er tijdens de reguliere openingstijden, op vrijdag tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

Tot dan! 💋

Laubella 4 jaar
Gezellig! Ik kom op