5 jaar, 60 maanden, 1825 dagen: hoe je het ook telt, het is hard werken♡ Ik ben super trots dat ik binnenkort het 5 -jarig bestaan van Laubella kan vieren. En dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar vier dit feestje samen met jullie, 5 dagen lang!!! Corine en ik gaan helemaal los, dus lees snel verder en ontdek wat wij bedacht hebben!

Ik trakteer!!

Laubella's birthday bash

De officiële verjaardag van Laubella is op 1 september, maar omdat we flink uitpakken en helemaal in 5 denken, starten we op dinsdag 5 september voor 5 dagen lang met 5 unieke birthday specials! Whaa, het wordt zo tof!!

Dit gaan we doen!!


 Shop jij voor 100 euro of meer? Dan ontvangen je een mooie giftbag


 Stop jouw aankoopbon in de birthday bowl en wie weet win jij 1 van de 5 fashioncheques, ter waarde van €50,-

★ 
Win 1 van mijn favoriete sets!


Scoor korting voor jou en je vriendinnen! Ben je geslaagd voor een nieuwe set? Ga dan met mij voor de Laubella-wand op de foto, deel deze op je tijdlijn en tag 5 vriendinnen. Als zij de foto allemaal delen met de hashtag #birthdaygift, dan ontvangen jullie allemaal een waardebon van €5,-


En last but not least… elke dag ontvang je, exclusief in de webshop, korting op een door mij geselecteerde set.

Wanneer zie ik jou?

Ik hoop dit feestje met zoveel mogelijk dames te kunnen vieren. Jij bent er toch ook bij? Ik zorg voor een lekker taartje en zie je graag tijdens onze Birthday Bash van 5 t/m 9 september.

Tot dan!

XOXO Laury