Styling in mijn genen

Ik zit al 19 jaar in het retailvak. Sinds mijn eerste baantje bij de groenteboer ben ik al met mode bezig. Ik was vijftien jaar oud en kocht van mijn zakgeld kleding bij de Zeeman en H&M en creëerde daar vervolgens de leukste setjes van. Soms had ik maar tien gulden uitgegeven, maar ook dan kreeg ik veel complimenten over mijn samengestelde outfit. Ik hield mij niet bezig met de trends, maar had een eigen stijl en dat werd gezien.

In deze periode was ik ook een professioneel turnster op hoog niveau. Toen ik een hersenvliesontsteking kreeg stond mijn wereld op zijn kop en moest ik opnieuw op zoek naar mijzelf en een nieuwe carrière. Na veel ervaring te hebben opgedaan in de verkoop van luxe producten in het hoogsegment en gewerkt te hebben voor merken als Gaastra, McGregor, Cavallaro en Broques herenschoenen, wist ik op mijn negentiende wat ik wilde: Fashion & Styling. Ik ben vanuit huis gestart en heb sinds 2018 mijn eigen winkel in Harderwijk waar ik naast kleding ook verschillende shopping experiences aanbied, waaronder fotoshoots, ladies night out en private shopping.

 

Be Famous

Waarom een eigen kledinglijn?

Ik zit altijd vol met ideeën en ik ben een echte ondernemer. Ik wil alles op eigen kracht neerzetten. Een eigen kledinglijn is voor mij een droom en het is een verlenging van mijzelf en van Laubella. Het komt uit mijn koker en alles is door mij ontworpen en dat voelt goed! Bij kleding vind ik de uitstraling net zo belangrijk als de kwaliteit van de kleding. Met deze lijn breng ik het beste van twee werelden samen.

LFS-Private Label

Als ik aan de LFS-lijn denk, denk ik aan comfortabel en stoer-casual. De collectie sluit perfect aan op de aankomende najaar- en wintertrends en kan daardoor ideaal gecombineerd worden met de andere prachtige merken die wij vertegenwoordigen. De kledinglijn bestaat uit bovenkleding van mooie en kwalitatief hoogwaardige stoffen. De T-shirts, hoodies en vesten hebben allemaal stoere prints en persoonlijke quotes van mij.

 

Be Famous - LS lijn

 

Het logo – een speciale kledinghanger

Het logo op de LFS-kleding is een kledinghanger met een dubbele betekenis. Naast een kledinghanger zijn het ook twee letters in elkaar verweven. De L en de S. De L staat voor mijn eigen eerste voorletter en de S voor Sharon, ook wel tante Ton, mijn beste vriendin/zus. De vriendschap tussen Sharon en mij is uniek en de verbintenis die wij samen hebben is niet te beschrijven. Om straks ons logo op deze kledinglijn te zien betekent dan ook heel veel voor mij. Een tijd geleden zijn wij samen begonnen met verkoop van kinderkleding en ik ben nu doorgegaan met Laubella. Waar mijn specialiteit het stylen van kleding is, heeft Sharon ook een geweldig gevoel en kijk op styling van woonartikelen. Dus wie weet breiden wij de LFS-lijn in de toekomst nog verder uit naar LFS Styling & Living. Who knows….. Samen durven wij groot te dromen!


Zusdinnetje -Laubella

 

Work in progress

Wij zijn ontzettend druk met de productie van onze eigen lijn, maar ik wilde alvast een voorproefje met jullie delen. De officiële lancering is tijdens onze uitverkochte fashion show in september. Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Deze kun je onderaan de blog plaatsen of kom gezellig langs in de winkel!

Tot de volgende blog!

Be yourself, Be Laubella

XOXO Laury