I personally invite you to a exclusive NIKKIE’S Dinner Evening. Dames het is zover! De eerste collecties van NIKKIE komen binnen bij Laubella en dat gaan wij in stijl presenteren. NIKKIE is een classy brand, dus wij gaan ook exclusief ♥ Fine dining en fashion aan tafel tijdens een exclusief dinner event, speciaal voor NIKKIE liefhebbers en dames die dit prachtige merk willen ontdekken en zich graag laten verrassen. Het is een compleet verzorgde avond, met een unieke NIKKIE fashion show en persoonlijk stylingsadvies van Corine en mij. Blok vrijdagavond 25 november in je agenda en lees snel verder.

Exclusief @Amore

Voor deze avond hebben wij gekozen voor het sfeervolle, italiaanse restaurant Amore. Gelegen in Harderwijk en met een geweldige open keuken is dit dé plek waar we jullie gaan onderdompelen in de wereld van NIKKIE.  Chef-kok Jeffrey heeft een heerlijk 3-gangenmenu voor ons samengesteld. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten! Met je vriendinnen, partner of een gezellig bedrijfsuitje. Hoe leuk is het om samen gezellig uiteten te gaan en dat je partner ondertussen ziet hoe jij van top tot teen gestyled wordt. We presenteren niet alleen NIKKIE fashion, maar ook accessoires, schoenen en tassen van NIKKIE. We got it all ladies! It is going to be a night you will remember.

NIKKIE Dinner Evening
NIKKIE Dinner Evening
NIKKIE Evening dinner

VIP specials

Op deze avond hebben wij voor jullie exclusieve en eenmalige acties. Je ontvangt:

Een luxury gift

 15% korting op één NIKKE fashionitem

 15% korting op één paar NIKKIE schoenen

 15% korting op één NIKKIE tas

Als klapper verloten wij aan het einde van de avond ook nog eens €400,- shoptegoed!!!

Get your ticket today

Vanwege het exclusieve karakter hebben we helaas maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Een ticket voor een geheel verzorgde avond kost maar €40,-. Hiervoor geniet je van een  3-gangenmenu, serveren wij een drankje en zijn de VIP specials ook inbegrepen. Klik snel op de onderstaande button en bestel jouw ticket vandaag nog!

Het wordt echt een avond die je niet mag missen en ik hoop jou dan ook te zien! Heb je nog een vraag? Stel deze dan via de whatsapp button of bel mij op 06-307 111 05.

Tot de volgende blog!
Xoxo Laury 💋

Psst… wil jij op de hoogte blijven van al het NIKKIE nieuws bij Laubella?  Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief. Dit kan onderaan de pagina of stuur ons je e-mailadres via de whatsapp button.