Lieve Bella’s, Ik heb groot nieuws dat ik met jullie wil delen! Op donderdag 1 april 2021 openen wij de L.F.S conceptstore: dé lifestylewinkel van Harderwijk. Onze nieuwe winkel is gelegen in de Donkerstraat 13, net om de hoek bij Laubella. Het is voor mij een grote stap in een onzekere periode, maar ik ga het doen! Het is een nieuw avontuur waarin ik mijn lieve Laubella klanten wil meenemen.

L.F.S conceptstore

Lau & Beau

Even een momentje voor jezelf. Fijn shoppen voor mooie kleding, unieke lifestyle producten en woonaccessoires. Gewoon omdat je het verdient. Met deze gedachte ben ik samen met Danielle van Beau Style de L.F.S conceptstore gestart. Wij hebben in onze knusse winkel een breed assortiment aan originele en authentieke producten waar iedere vrouw blij van wordt. Zo vind je hier, naast de nieuwste fashion, prachtige vazen, kussens, stainless steel jewellery, tassen en andere lifestyle items. Het is een winkel vol met pure verwennerij!

L.F.S conceptstore             L.F.S conceptstore

15% korting

De opening is voor ons een feestje dat we graag samen met jullie vieren. Daarom ontvang je alleen tijdens ons openingsweekend van 1,2,3 & 5 april bij zowel Laubella als de L.F.S conceptstore 15% korting* op het totaalbedrag! Dit is een unieke actie die niet nog een keer voorbij komt. Hiermee wil ik mijn klanten bij Laubella bedanken en iedereen met een feestelijke korting laten kennismaken met de L.F.S conceptstore. De korting is alleen geldig in de winkel en niet in onze webshop.

*Accessoires en overige acties zijn uitgesloten.

L.F.S conceptstore

Kom gezellig langs!

Tijdens het openingsweekend kun je op afspraak langskomen. Wij mogen twee personen tegelijk ontvangen. We maken er een mix & match van en starten met een kijkje in de net nieuw binnengekomen collecties bij Laubella. Daarna ontvangen we graag in de L.F.S conceptstore waar een leuke goodiebag voor je klaar staat. Een afspraak duurt totaal 1 uur.

Wij kijken er naar uit om jou te mogen ontvangen. Je kunt een afspraak inplannen door te bellen of appen naar 06-307 111 05.

Ik hoop jou persoonlijk te mogen ontvangen in de L.F.S conceptstore. 💋 Laury