Lieve Bella’s, de feestdagen komen er weer aan. Dit betekent cadeautjes kopen voor familie en vrienden en natuurlijk ook een sprankelende outfit voor jezelf. Dat wordt dus flink shoppen!

Dit jaar hebben wij een unieke, eenmalige en bizarre actie, want op donderdagavond 10 november kun jij je cadeautjes én een fancy outfit met 20% korting scoren tijdens de SINTERKERST gekte! De actie is in de winkel, en ja dames…ook live via Instagram!!!

SINTERKERST gekte

In de winkel

Deze speciale avondactie start donderdagavond om 19:00 uur. Klop net zoals Sint op de deur, kom gezellig binnen en scoor originele cadeautjes en een geweldige feestoutfit voor jezelf! De 20% korting geldt op kleding*, schoenen, accessoires, tassen en sieraden. Corine en ik staan klaar om jou te adviseren! Om 22.00 uur sluiten wij de deur en dan is de actie ook afgelopen, so don´t miss it and be on time!

Live shoppen via Instagram

Ben je nou niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kun jij alsnog met korting shoppen tijdens onze livesessie via Instagram. We gaan om 19:45 uur live en laten je de nieuwste collecties zien en geven je leuke cadeautips! Dus in de winkel én live via insta, dat wordt chaos!

SINTERKERST gekte
SINTERKERST gekte

Laubella cadeaubonactie

Bovenop 20% korting hebben wij nog een te gekke, extra actie! Voor je moeder, vriendin, schoonmoeder of personeel: Een Laubella cadeaubon is the perfect gift! De bon is één jaar geldig en in verschillende waardes verkrijgbaar. Tijdens de SINTERKERST gekte maken wij de cadeaubon extra feestelijk, want bij een cadeaubon vanaf €20,- krijg je er van ons €5,- extra bij!

Goed om te weten

Alle acties gelden alleen in de winkel en via insta live shopping, en dus niet via onze webshop! Zie ik jou op 10 november?

xoxo Laury 💋

*de actie geldt niet op de NIKKIE-collectie en travelproducten.