Glitter en glamour, ontspannen lekker een hapje eten en ondertussen de mooiste outfits shoppen. Ben jij klaar om te shinen? Op vrijdag 24 november ervaar je een sprankelende fasionavond en ben je getuige van de lancering van een nieuw Laubella brand!

Walking dinner

Bij een ontspannen avondje uit wil je lekker chill door de collecties snuffelen wanneer jij daar zin in hebt en ondertussen een hapje eten terwijl de DJ de sfeermaker van de avond is. Restaurant Amore verzorgt een smaakvol, 3-gangen walking dinner. Geniet van een fashion show tijdens het voorgerecht, laat je door ons stylen bij het hoofdgerecht en win fantastische prijzen bij het toetje. We sluiten de avond af met een knallende afterparty! It’s going to be a night to remember!

VIP specials

Natuurlijk profiteer jij als VIP van allerlei voordelen. De onderstaande acties gelden alleen tijdens het Glam Event:

★ 15% korting op een tas

★ 15 korting op één paar schoenen

★ 15 korting op één kledingitem

★ Best dressed lady wint een cadeaubon t.w.v. €200,- (selected by Bart van Borselen)

★ Je ontvangt een fashion goodiebag

★ Je ticket is tevens een lotnummer voor Fashionloterij. We verloten maar liefst 40 prijzen, waaronder €200,- shoptegoed

★ Maak een foto voor de Laubella wall of fame, plaats deze op je socials, tag Laubella en ontvang een extra lootje voor de fashionloterij.

Glam Event

Introducing a new Laubella brand!

Op deze avond lancering we ook een nieuw Laubella brand. Het is de perfecte aanvulling op de mooie merken die we al vertegenwoordigen en door een volwaardige collectie van een nieuwe productgroep, is Laubella straks de one stop shop, voor elke dame die van top tot teen gestyld wil worden♥

Dames die aanwezig zijn op het event hebben als eerste de kans om deze nieuwe items te shoppen, so don’t miss out!

Get your ticket today!

Je hebt al een ticket voor €40,- per persoon. In deze prijs is het diner, een welkomsdrankje, de acties en andere voordelen inbegrepen. Het is echt een classy sfeerevent en ontzettend leuk om als avondje uit te beleven met vriendinnen, je (schoon)moeder of als bedrijfsuitje.

Het ontvangst is vanaf 18:30 uur. We starten om 19:00 en vanaf 23:00 is je partner of vriendin kosteloos welkom om gezellig mee te feesten en te borrelen tijdens de afterparty. We sluiten de avond dansend af tot 01:00 uur.  We hebben een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Heb je nog vraag? Klik dan op de WhatsApp-button of bel ons op 06-307 11105.