Na het grote fashion event van afgelopen mei nemen wij een stapje terug, want zo groots kan helaas niet altijd. Dit najaar gaan wij voor persoonlijke styling en gezelligheid op een fashionable en knusse plek. Ontdek het najaar en proef de winter tijdens de unieke stylingsweken van 17 tot en met 29 oktober.

Stylingsweken Laubella

Persoonlijk advies

Tijdens de stylingsweken staat persoonlijke aandacht centraal. Laury en Corine staan beide klaar om jou één-op-één stylingadvies te geven en gaan samen met jou op zoek naar de perfecte najaarsoutfit. Alle merken zijn dan binnen, dus het wordt genieten geblazen! We matchen de nieuwe collecties van verschillende merken met elkaar tot een geweldige nieuwe outfit en uiteraard helemaal afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Stylingsweken Laubella

Fashion Walhalla

We ontvangen je niet alleen in de winkel, maar toveren de verdieping boven de winkel ook om tot een fashion walhalla. Laury dompelt je onder in de nieuwste fashiontrends en selecteert de perfecte items voor jou. Deze ga je onder begeleiding van Laury en Corine samen doorpassen waarbij we je natuurlijk ook nu weer handige stylingstips geven. We hebben exclusieve acties en je ontvangt een unieke fashionbag. Vanwege de persoonlijke setting zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Stylingsweken Laubella

Stylingsweken acties

  • 15% korting op alle schoenen
  • 1x €10,- korting op een item naar keuze
  • Besteed je meer dan € 500,-? Dan heb je gegarandeerd plek bij de NIKKIE launchparty
  • 15% korting op alle accessoires (riemen, tassen en sieraden)

Let op: de kortingen en acties gelden alleen voor dames die op onze gastenlijst staan.

Exclusieve voorverkoop Launchparty

Dames die aanwezig zijn tijdens de stylingsweken krijgen de kans om als eerste kaarten te bestellen voor de exclusieve NIKKIE launch party op vrijdag 25 november. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, maar het wordt fashion & dining like you never seen before!

NIKKIE launchparty

Claim jouw plekje vandaag nog!

Om ervoor te zorgen dat er voldoende persoonlijke tijd en aandacht voor iedereen is, hebben wij per dag een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vind je het leuk om samen met je vriendinnen te komen, dan kan dat natuurlijk ook, maar wacht niet te lang want vol=vol.

Je kunt je aanmelden via de WhatsApp button of klik op de roze aanmeldbutton hieronder. Mail je naam, telefoonnummer en voorkeursdatum en dan nemen wij contact met jou op om een datum in te plannen. Heb je nog een vraag? Bel of app ons gerust via 06-307 111 05.