Vanaf jongs af aan ben ik altijd bezig met sporten en fit zijn. Ik turnde op hoog niveau, totdat ik ernstig ziek werd en heb toen alles moeten laten vallen. Ik ben het sporten en het bewust bezig zijn met je lijf enige tijd uit het oog verloren, totdat ik onder begeleiding ging sporten bij Total Body Management (TBM). Ik voel weer dat je geestelijk alleen in balans kunt zijn als je dat fysiek ook bent. Het kan dan ook niet anders dan dat ik mijn twee passies combineer en presenteer dan ook vol trots mijn tweede sportswears collectie ♥

L.F.S sportswear

Comfortabel en fashionable: het kan allebei! Mijn collectie bestaat onder andere uit stoere tights, truien, tops en sweaters. Allemaal met unieke prints een beetje sexy, want dan mag als je dagelijks hard sport.  De tights hebben sierlijke mesh details, de truien zijn lekker zacht en we hebben een sporttop en BH in één.  En als je klaar bent met sporten dan pak je het sporty jasje mee voor onderweg. Ook nu stijlen wij jou van top tot teen. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de collectie vinden!

Fit en sporten
Fit en sporten
Bekijk collectie

Fit met Total Body Management

De juiste begeleiding en soms een schop onder je kont, de mannen van Total Body Management weten precies hoe ze mij het beste kunnen motiveren. Ze monitoren mijn fysieke vorderingen, maar denken ook mee in het juiste voedingspatroon. Mijn dagen zijn lang, ik heb het altijd druk en gezond en voldoende eten schiet er dan vaak bij in. Dankzij Hessel en Joël merk ik dat ik meer energie heb dan ooit tevoren en dat bewijst nogmaals dat sporten en de juiste voeding niet alleen essentieel zijn voor je fysieke energie, maar ook voor je mentale energie en de juiste mindset.

Fit met TBM
Fit met TBM

VIP Card voor TBM-klanten

Total Body Management heeft recent een tweede vestiging geopend in Harderwijk en wel in het voormalige L.F.S pand. Een gave samenwerking kan dan ook niet uitblijven! Alle klanten van Total Body Management ontvangen van mij een VIP Card waarmee zij in de winkel van Laubella 10% korting ontvangen op de hele  collectie. Ook kunnen zij na het sporten een L.F.S. sportswear set shoppen, want de collectie is voor hun ook beschikbaar in de sportboetiek.

Total Body Management heeft voor jou een interessante introductieactie! Ben jij klaar voor de volgende stap en zoek jij de 2.0 versie van jezelf? Dan staat het team van TBM voor je klaar. Klik op de onderstaande button om meer te lezen over TBM en de actie.

Lees meer

Wat betekent sporten en fit zijn voor jou?

Tot slot ben ik erg benieuwd wat sporten en fit zijn voor jou betekent, of als je nog niet sport wat jou tegenhoudt. Je kunt een reactie plaatsen onderaan deze blog, maar je bent natuurlijk altijd welkom voor een kopje thee in de winkel.

Tot de volgende blog!

Xoxo Laury 💋