“We support to manage your body.” Dat is de slogan van Total Body Management (TBM). Hessel Rommes en zijn team zijn gespecialiseerd in personal training & lifestyle coaching. Ze hebben een prachtige trainingsstudio in Zeewolde en door grote aanwas van klanten, openen zij vanaf 5 september nog een locatie in de Donkerstraat in Harderwijk! Ben je nog niet bekend met Total Body Management? Lees dan snel verder, want wij vragen eigenaar Hessel naar zijn werkwijze.jze.

Niets moet, alles mag!

“Bij Total Body Management kijken we naar de lange termijn, dus zoeken de juiste balans tussen jouw beweeg- en eetpatroon, vertelt Hessel. “Dit onder het motto; niets moet, alles mag! Iets wat MOET werkt niet. Wanneer sporten leuk is en je van eten kan genieten, dan zijn dat geen ‘moetjes.’ Wij zoeken naar een vorm van sport en bewegen wat past bij jou als persoon en aansluit op de samengestelde doelstellingen. Wij leren jou functioneel, efficiënt en vooral effectief trainen met FUN als rode draad.” Is dit nou precies wat jij zoekt of ken jij iemand die dit absoluut nodig heeft? Neem dan snel contact op met deze toppers (zie linkje onderaan de pagina).

Fit met TBM
Fit met TBM
L.F.S sportswear

Laubella VIP CARD

Laubella Fashion & Styling staat ook bekend om haar persoonlijke begeleiding, maar dan op het gebied van fashion en accessoires. Alle leden van Total Body Management ontvangen een speciale Laubella VIP CARD. Met de VIP CARD ontvangen zij in de winkel (Smeepoortstraat 30) standaard 10% korting op de hele Laubella-collectie. Daarnaast kunnen TBM-members in de sportboetiek in Harderwijk ook de L.F.S sportswear collectie met 10% korting shoppen, hoe tof is dat! De L.F.S sportswear collectie is voor Laubella-klanten in onze winkel verkrijgbaar en natuurlijk ook online in de webshop.

Total Body Management opening

Wil je op de hoogte blijven van de voorbereidingen van de nieuwe vestiging in Harderwijk? Volg TBM dan via de socials. Ben jij klaar voor de volgende stap en zoek jij de 2.0 versie van jezelf? Dan staat het team van TBM voor je klaar! Kijk snel op de website van TBM of stuur ze een berichtje via info@totalbodymanagement.nl.