Stoer met een vleugje chique

Hoi Bella’s,

Ik weet het, jullie zijn nog helemaal niet bezig met het najaar of de winter, maar ik krijg de wintercollectie al bijna binnen en ik ben er zo enthousiast over! In deze blog praat ik jullie alvast bij over wat je het aankomende seizoen kunt verwachten.

De trends van 2020/21

Deze winter gaan we voor stoer met een vleugje chique. Dit zie je terug in het contrast van materialen, de combinaties en prints. De kleuren voor aankomende winter zijn vooral zwart, sea blauw, roze, bordeaux en taupe.

Stoer: Jeans, leatherlook en doorknoopjurk

De ouderwetse jeans zijn terug van weggeweest, maar natuurlijk wel met een comfortabele pasvorm en met stretch. Denk hierbij aan jeansjurken en broeken waar leuke details in verwerkt zijn, zoals ritsjes en rafels onderaan. De bekende “momjeans” is er ook weer. Een vrouwelijke high waste jeans die klassiek-stoer gedragen kan worden met bijvoorbeeld een printblouse en stoere sneakers.

De leatherlook is aankomende winter ook sterk aanwezig. En dan gaat het niet alleen om broeken, maar ook om jurken en blouses. Ik heb voor jullie de juiste materialen geselecteerd, zodat je niet vastgeplakt zit in je stoere broek. Ook hier vind ik een comfortabele pasvorm en kwaliteit erg belangrijk. De leatherlook-broek kan deze winter leuk gecombineerd worden met een oversized blouse die ook in vele prints (waaronder geblokt en ruit motief) verkrijgbaar zijn.

De doorknopjurk is ook een belangrijk item. Deze gave jurken zijn straks in korte en lange varianten bestelbaar. Je kunt de jurk ook open wegdragen met een leatherlook-broek eronder of gave panty (want die zijn aankomende winter onmisbaar) en stoere bikerboots. Verschillende stijlen en combinaties zijn dus mogelijk met de doorknoopjurk van 2021. Let’s rock it!

Chique: Satijn en printjes

Satijnen rokken brengen een stukje chique aan de wintercollectie. De lange rokken kunnen netjes gedragen worden met een mooie top of blouse en voor een stoere look combineer je de rok met een off-shoulder trui en cowboy boots. De prints zijn aankomend seizoen ook weer uitbundig en kleurrijk. De ruit zie je veel terugkomen in verschillende items, zo ook in gave damespakken en in jurkjes. Het bekende Franse ‘pied-de-poule’ patroon is ook weer terug.

Mijn favoriete merken deze winter

Er zijn twee merken die er aankomende winter voor mij echt uitspringen: Elvira en &Co.

Elvira
Elvira maakt draagbare en hippe kleding en brengt alles wat de winter nodig heeft. De verschillende thema’s en de kleurvariaties combineren perfect samen en maken de wintercollectie één geheel. Wat ik zo fijn vind aan dit merk is de prijs-kwaliteit verhouding. Met maten van 34 tot 46 is Elvira er voor iedereen, net zoals wij.

&Co
Dit merk staat onder andere bekend om haar sprekende patronen en rijke kleuren. Blouses, doorknoopjurken, &Co is er weer helemaal bij deze winter. Maar zeker net zo belangrijk zijn de travelproducten van &Co. Ieder vrouw moet een Travel-kledingstuk van dit merk in haar kast hebben hangen! De travelproducten combineren draagcomfort en kwaliteit. De collectie heeft zowel casual- als zakelijke kledingstukken en deze winter zien we waanzinnig gave jumpsuits, blazers, cargobroeken en blouses in travelmateriaal. Nu denk je misschien dat dunne stof tekent, nou goede kwaliteit Polyamide niet. Polyamide, niet te vergissen met Polyester, is kleurvast, kreukvrij, zweet niet en droogt snel. Een topper uit de wintercollectie is voor mij toch wel de jumpsuit die je zakelijk kunt dragen met een nette lak veterschoen, maar waarmee je ook kunt “shinen” tijdens de feestdagen.

Tip: Draag in de winter (indien je net zo’n koukleum bent als ik) onder je travelkleding een katoenen legging, zodat je het lekker warm hebt (ook met -0 temperaturen). Een panty eronder werkt niet i.v.m. de stoffen die dan gaan tekenen aan je lichaam en dat wil je juist niet. Door deze combinatie wordt je ook statisch, iets wat niet fijn is.

Pre-Order!

Wij zijn aan het aftellen naar onze speciale Pre-Order actie. Tijdens de Pre-Order periode hangt de wintercollectie nog nergens in de winkel, maar is deze deels al bestelbaar in onze webshop, hoe gaaf is dat! Houd onze socials in de gaten zodat je weet wanneer de pre-order start, of klik op de pre-order alert button en dan laten wij jou weten wanneer de wintercollectie online te bestellen is.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de nieuwe wintercollectie vinden. Deel het met mij door onderaan deze blog een reactie te plaatsen. In mijn volgende blog vertel ik jullie alles over een hele speciale en EIGEN nieuwe kledinglijn. Stay tuned!

Be yourself, Be Laubella

XOXO Laury