Kom gezellig shoppen in Harderwijk

De leukste damesmode shop je natuurlijk bij Laubella in Harderwijk♥ Onze gezellige fashion boutique is gelegen in het centrum van Harderwijk. Naast onze reguliere openingstijden bieden wij verschillende shopping experiences aan. Zo kun je private shoppen, een gezellige ladies night out beleven met vriendinnen of een fashion fotoshoot reserveren. We houden van persoonlijk contact en dat merk je in alles wat wij doen!

Adres & openingstijden

Smeepoortstraat 30
3841 EJ Harderwijk
034 1266 259 & 06- 307 11105

Maandag:                      13.00 tot 17.30 uur.
Dinsdag t/m vrijdag:   9.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag:                        9.30 uur tot 17.00 uur.
Zondag:                          Kijk in onze agenda voor de koopzondagen.

De eerste 2 uur kun je gratis parkeren op parkeerplaats Kloosterplein (niet op zaterdag i.v.m. markt) en parkeerplaats ‘t Westeinde.

Onze merken & service

Hoogwaardige merken in alle maatgevingen en persoonlijke service: Dat is waar Laubella bekend om staat. Zoso, &Co Woman, Red Button, DWRS, B.young, Tamaris en Elvira zijn slechts een paar merken die wij vertegenwoordigen. Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte outfit waar wij je helemaal fijn in voelt. We stijlen jou van top tot teen, want naast dameskleding hebben wij ook een uitgebreide collectie aan schoenen en accessoires.

Volg je ons al op Instagram of Facebook? Hier presenteren wij elke dag de nieuwste collecties.

Contact

Wanneer zien wij jou?

We hopen je natuurlijk snel te morgen ontvangen in onze winkel. In onze agenda kun je zien wanneer er koopzondag is en aan welke events wij deelnemen of zelf organiseren. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kun je ook heerlijk online shoppen. Via de WhatApp button kun je ons gemakkelijk vragen stellen over de pasvorm of  styling van een outfit. We komen graag met je in contact om je te helpen. Wil je door ons verrast worden? Dan kun je een persoonlijke fashionbox aanvragen

Hope to see you soon!

xoxo Laury van Borselen