Evening shopping@Laubella

Evening shopping

Met alle veranderingen in deze gekke periode kan ik mij voorstellen dat niet iedereen het prettig vindt om te winkelen. Ook hebben we het vaak zo druk dat we niet echt de rust vinden om onze kledingkast eens aan te vullen met nieuwe items. Herken jij dit ook? Dan heb ik de perfecte oplossing!

Aanvullend op onze shopping experiences kun jij samen met maximaal 2 bella’s alleen in november op een select aantal avonden exclusief met mij shoppen!   

Evening shopping @Laubella
In november open ik in de avonduren speciaal mijn winkel voor jullie! Ik sta op dinsdag,- woensdag,- en donderdagavond voor jullie klaar en we gaan dan samen op zoek naar jouw nieuwe najaars-, winter- of kerstoutfit. Met deze avond openingen probeer ik iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik ben alle avonden zelf aanwezig en je kunt rekenen op een fashionsessie vol met de nieuwste collecties en de persoonlijke stylingtips die jullie van mij gewend zijn. 

Evening shopping @Laubella
Evening Shopping @Laubella

Je bent van harte welkom met minimaal 2 personen en maximaal 3 personen. Vanwege de exclusiviteit van deze avonden is er een minimale besteding van €150,- per persoon van toepassing. Een sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Op deze manier heb ik voldoende tijd en aandacht voor jullie. 

Veilig shoppen
Onze gezondheid en die van onze klanten staan voorop. Wij hanteren de RIVM-richtlijnen. Dit betekent dat wij 1,5 meter afstand houden, onze handen desinfecteren en een mondkapje dragen. Wij willen jou vriendelijk vragen om je handen te desinfecteren bij binnenkomst. Bij de ingang staat een dispenser. 

Ik heb er nu al zin in! Jij ook? Klik op de onderstaande button om een datum te reserveren. Wacht niet te lang, want per avond is er slechts één sessie boekbaar.

Tip: Heb je een kledingstuk waarvan je niet goed weet hoe je het moet combineren? Neem deze maar mee in je tas, dan nemen we het item gewoon mee in de stylingsessie! 

Een envelopje van mij
Speciaal op Evening Shopping avonden krijgt iedereen korting. Bij besteding van minimaal €150,- ontvang je €15,- euro korting. 

Gaan wij in november samen shoppen?

XoXo Laury 💋

Evening shopping Laubella