Laubella Fashion Event

Zaterdag 28 mei

12.00 – 03.00 uur

Get your FASHIONticket now!

Yes, we gaan het weer doen! Op zaterdag 28 mei gaan wij los tijdens het Laubella Fashion Event. En omdat ik zelf nog een verjaardagsfeestje tegoed heb van vorig jaar (35 jaar) ben jij niet alleen uitgenodigd, maar je partner ook! Ja, dat lees je goed: Fashion Event en een afterparty!! We pakken het groots aan dit jaar, it’s going to be fabulous♡

Zo ziet de dag eruit

Het event begint om 12.00 uur. We verwelkomen jou met een lekker drankje in de fashionable place to be: de Verbeelding in Zeewolde. Jij kunt deze dag genieten van:

 • De nieuwste zomercollecties
 • Een fantastische fashion show om 13.30 uur
 • Persoonlijk stylingtips
 • Een schoenen en accessoires corner
 • Lounge background music by DJ Martin
 • Nieuw: Boho lifestyle items 
 • En…. een nieuwe private label LFS-collectie

Maak kennis met fine wining, hair, nails, make-up en tattoos bij de speciale stands van de Laubella-friends.  Dit jaar is 3Unlimited er ook weer bij met een stoere challenge en brengen zij een mystery quest mee! 

Locatie Laubella Event
De Verbeelding 25,3892 HZ Zeewolde
Fashion Event in Zeewolde
Fashion Event in Zeewolde
Fashion Event in Zeewolde

Dit is allemaal inclusief bij jouw FASHIONticket

Speciaal voor het Laubella event hebben wij exclusieve acties en maak je kans op te gekke prijzen. Met een FASHIONticket heb je recht op:

 • Een heerlijk welkomsdrankje 
 • 4x €5,- korting op de gehele collectie (m.u.v. extra aanbiedingen en sale items)
 • Snacks and bites
 • Een lotnummer voor de loterij. Er worden meer dan 35 prijzen verloot! 
 • 70% korting op alle items uit onze discount corner 
 • Toegang tot de afterparty voor 2 personen bij restaurant Fika*

*Hoofdprijs: € 350,- shoptegoed!!

Als je tijdens het Laubella Event een aankoop doet en afrekent bij de kassa, dan verzilver je jouw gratis toegangskaarten voor de afterparty. Tevens ontvang jij een uniek lotnummer waarmee je ook nog eens kans maakt op de hoofdprijs. Deze waanzinnige prijs wordt verloot tijdens de afterparty, so be there! 

Het Laubella Event vol fashion and fun eindigt tussen 19.00 – 20.00 uur. 

Locatie Afterparty
Strandweg 165,3891 AK Zeewolde
Fika in Zeewolde
Fika in Zeewolde

The afterparty @Fika

Dan is het tijd voor mijn in te halen verjaardagsfeestje. Dit wil ik graag samen met jullie bella’s en partners vieren. Ja, ja het is tijd voor een feestje! Tussen 21.00 en 22.00 uur ontvangen wij jou bij restaurant Fika in Zeewolde. Het is een besloten feest en exclusief voor bella’s met een toegangskaart. Een lekker drankje, DJ en lichtshow: Alles is aanwezig voor de perfecte afterparty…. en als klapper verloot ik aan het einde van de avond €350,- shoptegoed Trek je dansschoenen maar aan, want we kunnen door tot 03.00 uur!

Tip: Woon je niet in de buurt en denk je: wat kan ik doen tussen 20.00 en 21.00 uur? Nou daar hebben wij een oplossing voor! Neem plaats in onze beauty corner voor de perfecte party look! Trek je nieuwe Laubella outfit aan en dan ben jij stipt op tijd klaar om samen met ons naar de afterparty te gaan.

Bestel vandaag nog een FASHIONticket

Dit is het fashion event dat je niet mag missen. Voor €15,- heb jij de hele dag toegang tot het Laubella event en de afterparty. Wacht te niet te lang, want er zijn een beperkt aantal FASHIONtickets beschikbaar (i.v.m. de afterparty). Na bestelling kun je het ticket ophalen in de winkel of wij versturen het per post naar jou. Heb je nog vragen? Klik dan op de Whatsapp button aan de rechterkant of bel ons op 06-307 111 05.

Don’t miss out and get your FASHIONticket now!

Ik hoop jullie bella’s allemaal te zien op zaterdag 28 mei.

💋 Mij

Bestel FASHIONticket
Laubella Brands