Fashion Event

zaterdag 1 juni

Drinks & Lime, Fashion & Sunshine show 

Hello sweet summer♥ Dit gevoel krijg je bij de 2024 editie van het Laubella Fashion Event. Dit jaar is het thema Drinks & Lime, Fashion & Sunshine. We starten met een geweldige fashion show. Daarna kun je in alle rust de nieuwste collecties shoppen, speel je direct mee voor mooie fashionprijzen en kun je cocktails proeven aan de speciale cocktailbar. Natuurlijk is de DJ ook weer aanwezig voor een funky summer vibe.

Fashion Event

Fashion locatie

Ook dit jaar zijn wij weer te vinden bij Restaurant Amore in Harderwijk.

Persoonlijk aandacht staat bij ons centraal, daarom heb wij het Fashion Event opgedeeld in twee fashion shifts. Op deze manier kunnen wij jou stylingsadvies geven en is er voldoende tijd om heerlijk te shoppen en te genieten van de Laubella vibe. De acties en kortingen gelden de hele dag. Welke shift kom jij?

♥ 1st Fashion Shift van 11.30 tot 15:30 uur (modeshow om 12:00 uur)
♥ 2nd Fashion Shift van 16:30 tot 21:00 uur (modeshow om 17:00 uur)

Inclusief bij jouw ticket

2 non-alcoholische drankjes
1 broodje naar keuze
3x €5,- korting
2x 25% korting op accessoires en schoenen

Get your ticket today

Voor €25,-  heb jij toegang tot het Fashion Event. Wacht niet te lang, want per dagdeel zijn er een beperkt aantal FASHIONtickets verkrijgbaar. Na bestelling kun je het ticket ophalen in de winkel of wij versturen het per post naar jou. Heb je nog vragen? Klik dan op de Whatsapp button aan de rechterkant of bel ons op 06-307 111 05.

Don’t miss out and get your FASHIONticket now!  Ik hoop jullie bella’s allemaal te zien op zaterdag 1 juni.
💋 Mij

Fashion Event