Fotoshoot

“Start making fashionable memories” 

Gezelligheid, fashion en originele foto’s, dat zijn de drie elementen van een fotoshoot bij Laubella! We starten met een kijkje in de verschillende collecties en vertellen alles over de laatste trends, pasvormen en materialen. Vervolgens gaan we op zoek naar jouw perfecte outfit, waarbij we je persoonlijke stylingtips geven die je dagelijks kunt gebruiken.

En als we helemaal op en top gestyled zijn gaan we de foto’s maken. En bij Laubella is dat niet in een saaie fotostudio, maar buiten! Het prachtige, historische centrum van Harderwijk heeft veel mooie plekken waar we hele gave  foto’s kunnen maken. Het is een persoonlijke en one-of-a-kind shopping experience. Het fijne aan deze fotoshoot is dat het niet voelt als een fotoshoot. We hebben geen grote lenzen en gemaakte poses, maar gaan lekker ontspannen op pad in Harderwijk en maken ondertussen de leukste foto’s! Geen strak schema en geen strenge fotograaf, alleen maar gezelligheid.

memories & fashion

Reserveer een fotoshoot

De gehele shopping experience duurt 2 tot 2,5 uur en je kunt gratis een fotoshoot aanvragen vanaf 2 personen. De foto’s die gemaakt worden bewerken wij voor je deze krijg je achteraf digitaal toegestuurd. Voor deze shopping experience is een minimale besteding van €75,- per persoon van toepassing. Wij geven je alvast 3x €5,- korting!

Heb jij er al zin in?

Klik dan op de onderstaande button om meteen een datum in te plannen. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0341-266259 of stuur een e-mail naar info@laubella.nl Tot snel!