Ladies Night Out inplannen

Plan hieronder zelf jullie gezellige Ladies Night Out in.

Inplannen: de Ladies Night Out dient minimaal 48 uur van tevoren via onderstaand ingepland te worden.

Tijd: je kunt kiezen uit alle doordeweekse avonden, de Ladies Night Out duurt maximaal 3 uur.

Locatie: in de Laubella Fashion & Styling winkel (Smeepoortstraat 30 in Harderwijk) met styliste Laury.

Parkeren: de eerste 2 uur kan je gratis parkeren op parkeerplaats Kloosterplein (niet op zaterdag i.v.m. markt) en parkeerplaats Houtwal.

Kosten: een gezellige Ladies Night Out is helemaal gratis!

Aantal personen: minimaal 5 dames, maximaal 10 dames.

Extra’s: de gastvrouw die de Ladies Night Out bij ons boekt, ontvangt € 25,00 korting gedurende deze avond. De andere dames ontvangen elk 1x € 5,00 korting gedurende deze avond.

Verplaatsen: na het inplannen ontvang je van ons een bevestiging per mail, hieronder staat de mogelijkheid om de Ladies Night Out te verplaatsen. Dit dient minimaal 2 dagen van tevoren aangegeven te worden bij ons door dit zelf aan te passen in de bevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen.

Annuleren: na het inplannen ontvang je van ons een bevestiging per mail, hieronder staat de mogelijkheid om de Ladies Night Out te annuleren. Dit dient minimaal 7 dagen van tevoren aangegeven te worden bij ons door dit zelf aan te passen in de bevestiging die u van ons per mail heeft ontvangen. Ontvangen wij uw annulering niet binnen dit termijn, brengen wij € 10,00 kosten per persoon in rekening.