Ladies Night Out

“Just be yourself and we will make you shine” 

Bij een Ladies Night Out draait alles om gezelligheid en fashion. Wij openen na sluitingstijd speciaal voor jullie de deuren van onze winkel. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen jullie rustig shoppen en zijn wij aanwezig voor styling tips en advies. Even quality time met vriendinnen en meteen shoppen voor een nieuwe outfit, hoe leuk is dat! Je shopt altijd de nieuwste collectie volgens de laatste modetrends. Onze stylistes geven jullie eerlijk en persoonlijk advies. Met de praktische tips en tricks kun jij straks nog makkelijker kledingcombinaties maken.

Een ladies night out is een leuk uitje met je beste vriendinnen, een bijzonder vrijgezellenfeest, maar kan ook een origineel bedrijfsuitje zijn. Kortom: Er zijn genoeg redenen voor een gezellig avondje uit!

fashion and fun

Ladies Night Out
Ladies Night Out
Ladies Night Out

Shoptegoed

Nu denk je misschien “nou een exclusief feestje zal wel duur zijn”, nee hoor! Je ontvangst zelfs een shoptegoed van ons. Jij krijgt bij reservering een shoptegoed € 15,- dat je tijdens de geboekte Ladies Night kunt besteden. Alle vriendinnen die meekomen krijgen allemaal € 5,- shoptegoed dat geldig is op de avond van jullie bezoek.
(het shoptegoed kan niet ingeleverd worden op schoenen, travelproducten en accessoires)

Wanneer?

Je kunt een Ladies Night Out inplannen op alle doordeweekse dagen. Een Ladies Night Out duurt maximaal 2 uur en er is een minimale deelname van 4 personen. Vanwege het exclusieve karakter is er een minimale besteding van €400,- van toepassing (bij een groep van 4 personen). Andere acties of kortingen kunnen op deze avond niet verzilverd worden.

Heb jij er al zin in?

Klik dan op de onderstaande button om meteen een datum in te plannen. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 0341-266259 of stuur een e-mail naar info@laubella.nl Tot snel!