Laubella@Home

“Gepersonaliseerd shoppen bij ons thuis”

Heb jij het ook altijd zo druk en vliegen de weken voorbij? Nou dat herken ik, maar juist dan is een momentje voor jezelf of een gezellige uitje met vriendinnen of collega’s nog belangrijker. En natuurlijk voelt het altijd goed om te shinen in een mooie outfit. Wij snappen jouw dilemma en gaan je hiermee helpen. Je kunt de komende maanden bij Laubella@Home gepersonaliseerd shoppen.

Laubella@Home

Boven de winkel hebben wij een gezellige Laubella get away place waar wij jullie overdag en in de avond kunnen ontvangen. Dus niet in onze winkel, maar gezellig bij ons thuis. Lekker ontspannen en comfy met een hapje en een kopje koffie of thee.

Persoonlijke styling

Het enige dat jij hoeft te doen zijn een paar vragen te beantwoorden en de rest regelen wij! Bij aankomst hebben wij de perfecte outfits al samengesteld en klaarhangen.  Deze gaan we samen doorpassen. We stijlen jou van top tot teen, hoe leuk is dat! The full shopping experience vanaf de bank♡

Comfy shoppen vanaf de bank

Laubella@home
Laubella@ Home

De details

In onze online agenda kun je zien wanneer we ‘thuis zijn’. Een fashiondate bij Laubella@Home betekent 1,5 uur gezelligheid en fashion in een ontspannen setting. Uiteraard houden wij ons aan het RIVM-advies.

Heb jij zin een een fashiondate bij ons thuis? Klik dan snel op de button hieronder en reserveer een plekje. Voor vragen kun je ons bellen of appen via 06-307 111 05. Tot snel!