Laubella@Home

“Gepersonaliseerd shoppen bij ons thuis”

Door alle veranderende maatregelen en de dagelijkse drukte wordt gezellig fashion shoppen steeds moeilijker. Maar dat momentje voor jezelf is toch ook wel heel fijn en met de feestdagen wil je natuurlijk ook weer shinen in een mooie outfit. Nou dames, wij snappen jouw dilemma en gaan je hiermee helpen. Je kunt de komende maanden bij Laubella@Home gepersonaliseerd shoppen.

Laubella@Home

Boven de winkel hebben wij een gezellige Laubella get away place waar wij jullie mogen ontvangen. Niet in de winkel, want die tijdens de lockdown helaas gesloten, maar bij ons thuis. Gezellig comfy met een hapje en een kopje koffie of thee.

Persoonlijke styling

Zoals jullie van ons gewend zijn hoef je niets te doen. Wij hebben de perfecte outfits al voor jou samengesteld en klaarhangen.  Deze gaan we samen doorpassen. We stijlen jou van top tot teen, hoe leuk is dat! The full shopping experience vanaf de bank♡

Comfy shoppen vanaf de bank

Laubella@home
Laubella@Home

De details

In onze online agenda kun je zien wanneer we ‘thuis zijn’. Een fashiondate bij Laubella@Home betekent 1,5 uur gezelligheid en fashion in een ontspannen setting. Uiteraard houden wij ons aan het RIVM-advies.

Heb jij zin een een fashiondate bij ons thuis? Klik dan snel op de button hieronder en reserveer een plekje. Voor vragen kun je ons bellen of appen via 06-307 111 05.

Reserveer een datum