Welkom bij de L.F.S conceptstore

♡ Even een momentje voor jezelf, dat vind je in de L.F.S conceptstore. In onze knusse winkel kun je terecht voor fashion, hoogwaardige merkschoenen, lederen accessoires en jewellery. Neem je tijd en snuffel rustig rond of vraag ons om advies, wij helpen jou graag!

Een verlenging van Laubella Fashion & Styling

De L.F.S conceptstore is een verlenging van Laubella Fashion & Styling. Deze gezellige fashion boetiek is net om de hoek gelegen in de Smeepoortstraat. Je kunt hier terecht voor kwalitatieve fashion en verschillende shopping experiences. Ook hier staat de shopbeleving centraal, net zoals bij ons. Het enige verschil is dat het bij Laubella puur om fashion en styling gaat en bij de L.F.S conceptstore staan schoenen en accessoires centraal.

L.F.S conceptstore
L.F.S conceptstore
L.F.S conceptstore
L.F.S conceptstore

Handpicked

Bij ons vind je naast bekende merken ook one-of-kind unieke merken, private labels en artikelen die niet iedereen heeft. Denk hierbij aan de exclusieve LFS-kledinglijn en stainless steel jewellery. Wij zijn dagelijks op zoek naar unieke artikelen waar wij helemaal verliefd op worden en jullie hopelijk ook! Zo vind je bij ons:

Jewellery
LFS-kledinglijn
Burkely tassen
Riemen
 En nog veel meer

Shop online

Fashion

Bekijk de complete collectie

Shop online

Fashionbox

Lees meer

Accessoires

Shop online

Shopping experiences

Lees meer