Over ons

Laubella Fashion & Styling is in 2014 gestart en sinds September 2018 hebben wij ons eerste eigen winkelpand in het mooie en gezellige Harderwijk. 

Ondertussen is Laubella uitgegroeid tot een zeer bekende naam onder veel vrouwen door heel Nederland. Laubella Fashion & Styling biedt fashion, styling, tips en adviezen volgens de allerlaatste modetrends voor elke vrouw.

Wij zijn anders dan anders, waarbij ons concept dan ook heel uniek is! Een standaard kleding, schoenen en accessoirewinkel zijn wij niet. Wij houden er van om je lekker in de watten te leggen, bij ons ben jij de koningin! 

Onze one-of-a-kind shopping experience maakt jou weer blij! Wij hechten er namelijk veel waarde aan dat jij dicht bij jezelf blijft! Het persoonlijk aspectis daarom ook héél belangrijk voor ons. Je moet jezelf niet veranderen om maar met de ‘modehype’ mee te doen. Samen met jou gaan wij opzoek naar de juiste en mooiste outfit waar jij helemaal achter staat en van gaat stralen!

Wil jij dit vastleggen in een fotoshoot? Dan verzorgen wij dit voor jou. Geen grote camera in een kleine studio, maar lekker de straat op!

Wil jij gezellig met vriendinnen, collega’s of familie shoppen, maar hebben jullie allemaal een drukke baan en/of gezinsleven en is het daarom altijd lastig om iets af te spreken? Of wil je lekker in je eentje shoppen wanneer jou dit uitkomt? Ook dit regelen wij! 

De Ladies Night Out en de 1 op 1 Private Shopping vinden plaats in de Laubella Fashion & Styling winkel in Harderwijk. We hopen jullie zo snel mogelijk te zien bij ons in de winkel!

Xoxo Laury & Corine 

 

 

Ons team
Laury van Borselen

Hi! Mijn naam is Laury van Borselen, eigenaresse, styliste en het creatieve brein en gezicht achter Laubella Fashion & Styling.

Ik kan mijzelf omschreven als spontane, creatieve dame en een écht gezelligheidsmens met persoonlijke en oprechte aandacht. Mijn passie ligt dan ook echt in het vak en het geven van workshops.

Meer dan vier jaar geleden ben ik vanuit huis begonnen met Laubella Fashion & Styling dat inmiddels uitgegroeid is tot een bekende naam onder veel vrouwen in Nederland.

Graag wil ik mensen iets anders aanbieden omdat ik veel waarde hecht om dichtbij jezelf te blijven.

Het persoonlijke aspect, mensen moeten zichzelf niet willen veranderen om maar met de ‘mode-hype’ mee te doen.

Samen met jou wil ik opzoek gaan naar de juiste combinatie van een mooie outfit waar men voor 100% achter staat.

Mijn slogan is daarom ook: “Be yourself, Be LAUBELLA.”

Corine van de Geest

Hai! Mijn naam is Corine v/d Geest, en ben 31 Jaar.

Ik ben al 14 jaar werkzaam in de zorg, maar zelf riep ik al jaren dat ik naast de zorg iets anders erbij wil doen wat ik goed kan combineren. 

Zelf kwam ik als klantje bij Laury en was ik verkocht, hoe gaaf vond ik haar boetiek en haar manier van stylen! Maar dat was niet alles want ook nog WORKSHOPS & FOTOSHOOTS, hoe leuk zijn deze combinaties!

Zo gaf Laury mij deze mooie kans om deel uit te maken binnen haar team!

Vanaf dag 1 was dit al super gezellig, en zelf was ik erg enthousiast! Ik vind het super om op deze manier met mensen bezig te zijn en te zorgen dat iemand met een goed gevoel de deur uitgaat! 

De variatie die Laury mij geeft vind ik SUPER TOF, van mee met de inkoop, het meedraaien van workshops tot aan lekker bezig zijn met de marketing!

Dus genoeg variatie en te leuke uitdaging binnen LAUBELLA!!

Wil je graag met één van ons een Private Shopping, Fotoshoot of Ladies Night Out inplannen?