Welkom bij Laubella!

Leuk dat je onze website bezoekt. Mijn naam is Laury  van Borselen en ik ben eigenaresse van Laubella Fashion & Styling. Mijn fashion boutique is gevestigd in het gezellige centrum van Harderwijk en we hebben een uitgebreide online shop. Van oorsprong ben ik styliste en in 2014 ben ik vanuit huis begonnen met Laubella Fashion & Styling. In 2018 heb ik de winkel geopend in de Smeepoortstraat waar we dagelijks veel lieve dames ontvangen.
Over ons
Over ons
Over ons

Meer dan alleen kleding

Bij Laubella is winkelen meer dan alleen kleding kopen. Wij gaan samen met jou op zoek naar dé perfecte outfit waar jij je helemaal fijn in voelt. Alle collecties worden persoonlijk door mij ingekocht, waarbij ik altijd kijk naar de juiste kwaliteit, pasvorm en prijs. In onze winkel vind je dus alleen hoogwaardige merken (bijv. Zoso, &Co en Elvira). Corine is mijn rechterhand en vaste styliste. Samen helpen wij dames vanuit heel het land met praktische styling tips. Wij vinden het enorm belangrijk dat jij je prettig en mooi voelt in de outfit die je bij ons aanschaft. De persoonlijk touch is dan ook waar wij bekend om staan.

In onze winkel verzorgen wij ook verschillende shopping experiences, waaronder een ladies night out, een fotoshoot, private shoppen en nog veel meer. Het is echt een complete shopbeleving waar fashion en gezelligheid centraal staan. Wij hopen jou snel te mogen ontvangen in onze winkel voor een stylingsessie of shopping experience.

De thee staat voor je klaar! Xoxo Laury