Over ons

Laubella Fashion & Styling is in 2014 gestart, en sinds 2018 hebben wij ons eerste eigen winkelpand in het mooie en gezellige Harderwijk geopend.

Ondertussen is Laubella Fashion & Styling uitgegroeid tot een zeer bekende naam onder veel vrouwen in heel Nederland.

Wij zijn anders dan anders, waarbij ons concept dan ook heel uniek is! Een standaard kleding, schoenen en accessoire winkel zijn wij niet.

Jij bent bij ons de koning(in).  Lekker in de watten worden gelegd houden we van.

Meedenken, zoeken, adviseren, kopje thee, muziekje, gezelligheid en een winkel vol mogelijkheden aan naleveringen en opties…ouderwetse persoonlijke klantenkaart, kortingrekje hier en daar en veel meer van al dit alles.

Onze one of a kind shopping experience maakt jou weer blij!

Het persoonlijke aspect is héél belangrijk voor ons! Je moet jezelf niet (willen) veranderen om maar met de ‘mode-hype’ mee te doen.

Onze stylistes gaan samen met jou opzoek naar de perfecte outfit combinatie waar je 100% achter staat!

Wil je dit vast laten leggen met een leuke, gezellige en mooie fotoshoot? Dan verzorgen en regelen onze stylistes dat ook voor je!

Heb je een drukke fulltime job of een druk (gezins-)leven waardoor het winkelen wat lastiger is geworden?

Dan hebben wij dé oplossing voor jou, namelijk de Private Shopping en Ladies Night Out met één van onze stylistes!

Hier kun je in je eigen tijd samen met vriendinnen, collega’s en/of familieleden kleding passen en advies inwinnen over de laatste modetrends.

Ze vinden plaats in jouw eigen tijd in de winkel van Laubella Fashion & Styling in Harderwijk.

Ons team
Laury van Borselen

Hi! Mijn naam is Laury van Borselen, eigenaresse, styliste en het creatieve brein en gezicht achter Laubella Fashion & Styling.

Ik kan mijzelf omschreven als spontane, creatieve dame en een écht gezelligheidsmens met persoonlijke en oprechte aandacht. Mijn passie ligt dan ook echt in het vak en het geven van workshops.

Meer dan vier jaar geleden ben ik vanuit huis begonnen met Laubella Fashion & Styling dat inmiddels uitgegroeid is tot een bekende naam onder veel vrouwen in Nederland.

Graag wil ik mensen iets anders aanbieden omdat ik veel waarde hecht om dichtbij jezelf te blijven.

Het persoonlijke aspect, mensen moeten zichzelf niet willen veranderen om maar met de ‘mode-hype’ mee te doen.

Samen met jou wil ik opzoek gaan naar de juiste combinatie van een mooie outfit waar men voor 100% achter staat.

Mijn slogan is daarom ook: “Be yourself, Be LAUBELLA.”

Corine van de Geest

Hai! Mijn naam is Corine v/d Geest, en ben 31 Jaar.

Ik ben al 14 jaar werkzaam in de zorg, maar zelf riep ik al jaren dat ik naast de zorg iets anders erbij wil doen wat ik goed kan combineren. 

Zelf kwam ik als klantje bij Laury en was ik verkocht, hoe gaaf vond ik haar boetiek en haar manier van stylen! Maar dat was niet alles want ook nog WORKSHOPS & FOTOSHOOTS, hoe leuk zijn deze combinaties!

Zo gaf Laury mij deze mooie kans om deel uit te maken binnen haar team!

Vanaf dag 1 was dit al super gezellig, en zelf was ik erg enthousiast! Ik vind het super om op deze manier met mensen bezig te zijn en te zorgen dat iemand met een goed gevoel de deur uitgaat! 

De variatie die Laury mij geeft vind ik SUPER TOF, van mee met de inkoop, het meedraaien van workshops tot aan lekker bezig zijn met de marketing!

Dus genoeg variatie en te leuke uitdaging binnen LAUBELLA!!

Lesley Harlaar

Hoi Bella’s

Mijn  naam is Lesley en ik ben 23 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Dordrecht maar ben voor de liefde deze kant op verhuisd. Ik woon samen met mijn lieve vriend Joep & onze twee katten Bacon & Eggs. Ik studeer aan de Haagse Hogeschool en zit nu middenin mijn scriptie!

Mode is altijd al mijn ding geweest. Als klein meisje koos ik zelf wat ik aandeed. Zelfs als dat betekende dat mijn combinaties een tikje gek waren. Bij Laubella kan ik echt mijn ei kwijt.

De winkel inrichten, werken met de etalage maar boven alles, werken met de leukste klanten! Mijn passie delen en zo klanten echt gelukkig maken met wat ze aantrekken.

Ik kan niet wachten om jullie te zien in de winkel!

Wil je graag met één van ons een Private Shopping, Fotoshoot of Ladies Night Out inplannen?