Private shoppen

“Van top tot teen gestyled” 

Wil jij in alle rust shoppen? De juiste stylingstips krijgen en je helemaal jezelf en mooi voelen in je outfit? Dan is private shopping bij Laubella echt iets voor jou! Op een door jouw gekozen moment, ga je samen met een persoonlijke styliste op zoek naar de perfecte outfit! Tijdens deze shopsessie geven wij je praktische stylingtips die je dagelijks kunt gebruiken. Heb je nog een item in de kast waarvan je niet weet hoe het moet combineren? Neem deze dan gerust mee, dan maken wij er weer een complete set van!

Speciaal voor jou

Private shopping
Private shopping
Private shopping

Reserveer een shopsessie met een stylist

De Private Shopping vindt plaats in één van onze winkels in Harderwijk. Een shopsessie duurt ongeveer twee uur en je kunt deze inplannen wanneer het jou uitkomt. De kosten voor private shopping met één van onze stylistes is € 10,- per persoon. Besteed je meer dan € 75,- per persoon? Dan vervalt de € 10,- Om ervoor te zorgen dat we voldoende aandacht hebben voor iedereen, hanteren we een maximum van drie dames per sessie.

Wil je in alle rust 1 op 1 shoppen met een styliste, dan kan dat natuurlijk ook. Vanwege het exclusiviteit hanteren wij een minimale besteding van  karakter van € 150,- .

Heb jij er al zin in?

Klik dan op de onderstaande button om meteen een datum in te plannen. Heb je nog vragen? Klik dan op de WhatsApp button rechts onderin of bel ons op 0341-266259. Tot snel!