Retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun jij je bestelling binnen 14 dagen  retourneren. Maar we helpen je natuurlijk veel liever met het vinden van de juiste maat of misschien zoek je een andere pasvorm of was het materiaal niet helemaal wat je verwachtte. Wij weten van alles van de merken die wij vertegenwoordigen en adviseren je graag. Dus bel gerust, dan gaan we samen op zoek naar jouw perfecte oufit! Je kunt ons tijdens openingstijden bereiken via 0341 266 259.

Retourneren
Je kunt de bestelling kosteloos retourneren in onze winkel in Harderwijk. Wil je de bestelling liever per post retourneren, dan kan dat ook. Onze adresgegevens zijn:

Smeepoortstraat 30
3841 EJ, Harderwijk

De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Je ontvangt het aankoopbedrag uiterlijk 8 dagen na ontvangst van het pakket retour. In onze Algemene voorwaarden vindt je alle details met betrekking tot het recht op retourneren.

Wij nemen alleen ongedragen artikelen retour en het prijskaartje mag niet verwijderd zijn. Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Sieraden kunnen wij, vanwege hygiëne, niet retour nemen.

Retour aanmelden