De Laubella shopping experiences

Heerlijk een avondje weg met je vriendinnen, een fashion fotoshoot met je moeder, of laat je van top tot teen stylen na sluitingstijd: Het kan allemaal met onze shopping experiences. Bij ons staan fashion, gezelligheid, personal styling en jezelf zijn centraal. Even een momentje ontspanning. Samen gaan wij op zoek naar de perfecte outfit waar jij je helemaal fijn in voelt. Ook geven handige stylingtips die je dagelijks kunt toepassen. We vertellen je hieronder graag meer over de verschillende shopping experiences.

Fotoshoot

Gezelligheid, fashion en originele foto’s, dat zijn de drie elementen van een fotoshoot bij Laubella! We starten met een kijkje in de verschillende collecties en vertellen alles over de laatste trends, pasvormen en materialen. Vervolgens gaan we op zoek naar jouw perfecte outfit, waarbij we je persoonlijke stylingtips geven die je dagelijks kunt gebruiken. En als we helemaal op en top gestyled zijn gaan we de foto’s maken. En bij Laubella is dat niet in een saaie fotostudio, maar buiten! Het prachtige, historische centrum van Harderwijk heeft veel mooie plekken waar we hele gave  foto’s kunnen maken. Lees hier meer over deze shopping experience.

Annemieke Post

“Wat een toppers!! Echt onwijs gave kleding en top personeel! Home shopping is ook echt een aanrader. Een gezellige avond met extra persoonlijke aandacht. Laury wat heb je een top onderneming!”

Private shopping

Wil jij in alle rust shoppen? De juiste stylingstips krijgen en je helemaal jezelf en mooi voelen in je outfit? Dan is private shopping bij Laubella echt iets voor jou! Op een door jouw gekozen moment, ga je samen met een persoonlijke styliste op zoek naar de perfecte outfit! Tijdens deze shopsessie geven wij je praktische stylingtips die je dagelijks kunt gebruiken. Heb je nog een item in de kast waarvan je niet weet hoe het moet combineren? Neem deze dan gerust mee, dan maken wij er weer een complete set van! Klik hier voor meer informatie.

Damesmode Harderwijk

Is naar ons toekomen niet mogelijk? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar jou. Wij bieden twee verschillende aan huis shopping experiences.

Styling aan huis

Bij styling aan huis komen wij met een vol kledingrek bij jou thuis en stylen wij jou van top tot teen. Eigenlijk zoals je van ons gewend bent in de winkel, alleen dan bij jou thuis. Styling is de essentie van ons werk en deze shopping experience geeft een nieuwe dimensie aan het werk dat wij zo ontzettend leuk vinden! Hoe vaak heb jij een 1 op 1 fashionsessie gehad met een styliste aan huis? Styling aan huis is een geweldige shopping experience die elke dame moet ervaren! Klik hier om meer te lezen en reserveer vandaag nog een datum.

Fashionbox

Draag je het liefst de laatste trends, maar weet je niet precies hoe? Of vind je het leuk om jezelf, je vriendin of moeder te verrassen met een box vol compleet gestylde sets? Bestel dan een persoonlijke fashionbox! Het enige dat jij hoeft te doen is een paar vragen te beantwoorden en dan gaat Laury voor jou aan de slag! Klik hier en lees alles over de Laubella Fashionbox.

Wanneer zien wij jou?

Weet jij al welke shopping experience je als eerste wilt reserveren? Wij zijn erg benieuwd! Heb je nog een vraag, dan beantwoorden wij deze graag. Je kunt ons appen via de button aan de rechterkant of bel ons op 06-307 111 05. Tot snel!

Marieke van Boven

“Leuke winkel waar het personeel echt het onderscheid maakt ten opzichte van andere winkels. Heb je een kledingstuk waar niets bij past? Zie je het niet door alle kleding kleuren en stoffen heen? Of ben je op zoek naar iets anders dan anders? Ga eens kijken, je word met een grote glimlach ontvangen! Ook hebben ze leuke acties, speciale dingen zoals een fotoshoot met je moeder of beste vriendin of private shopping! Ik kom er graag!”