Styling aan huis

Daar waar ik, Laury, ooit begonnen ben is tijdens de corona lockdown weer terug van weggeweest. En nu als nieuwe shopping experience te boeken. Bij styling aan huis komen wij met een compleet gevulde fashionbox bij jou thuis en stylen wij jou van top tot teen. Eigenlijk zoals je van ons gewend bent in de winkel, alleen dan bij jou thuis. Styling is de essentie van ons werk en deze shopping experience geeft een nieuwe dimensie aan het werk dat wij zo ontzettend leuk vinden! Hoe vaak heb jij een 1 op 1 fashionsessie gehad met een styliste aan huis? Styling aan huis is een geweldige shopping experience die elke dame moet ervaren!

Styling aan huis
Styling aan huis
Styling aan huis
Een Fashion date

Bij deze shopping experience hoeft jij haast niets te doen. Je kiest een datum, beantwoordt een paar vragen en that’s it! Dan gaan wij aan het werk.

Wij stellen een persoonlijke fashionbox samen. Je kunt erop vertrouwen dat alles goed past, want dat is onze specialiteit. You know us! Vervolgens komen wij jouw persoonlijke fashionbox langsbrengen, lichten wij alles persoonlijk toe en helpen wij je met de styling. We nemen altijd ook wat extra items mee, zodat we zeker weten dat jij slaagt! En dit alles uiteraard coronaproof. 
Stylistes

De stylisten

Corine en eigenaresse Laury zijn jullie stylisten. Lekker ongedwongen en gezellig "Just be yourself, be Laubella and we will make you shine" is het motto!

Aantal personen

Styling aan huis kan van 1 tot 3 personen

De kosten

Styling aan huis is gratis binnen een straal van 25 km (daar buiten in overleg)

Shoptegoed

Je ontvangt van ons 3x €5,- shoptegoed
[Uitgezonderd op basis artikelen]

Kies een datum

Reserveer een datum wanneer het jou uitkomt. Deze shopping experience duurt 2- 2,5 uur.