Styling aan huis

“De ultieme shopping experience”

Daar waar ik ooit begonnen ben is nu al vaste shopping experience te reserveren: styling aan huis. Bij styling aan huis komen wij met een vol kledingrek bij jou thuis en stylen wij jou van top tot teen. Eigenlijk zoals je van ons gewend bent in de winkel, alleen dan bij jou thuis. Styling is de essentie van ons werk en deze shopping experience geeft een nieuwe dimensie aan het werk dat wij zo ontzettend leuk vinden! Hoe vaak heb jij een 1 op 1 fashionsessie gehad met een styliste aan huis? Styling aan huis is een geweldige shopping experience die elke dame moet ervaren!

Exclusief

Styling aan huis
Styling aan huis
Styling aan huis

Een Fashiondate

Bij deze shopping experience hoeft jij haast niets te doen. Je kiest een datum, beantwoordt een paar vragen en that’s it! Dan gaan wij aan het werk. Wij stellen een persoonlijke en complete outfits samen. Dus niet alles de kleding, maar ook schoenen en alle andere accessoires die nodig zijn voor de perfecte outfit. Onze stylisten zijn echte fashionexperts en je kunt er dan ook op vertrouwen dat alles goed past, want dat is onze specialiteit. You know us! Vervolgens komen wij jouw persoonlijke sets langsbrengen, lichten wij alles persoonlijk toe en helpen wij je met de styling. We nemen altijd ook wat extra items mee, zodat we zeker weten dat jij slaagt!

Zoals je kunt lezen is dit een exclusieve shopping experience. Een styling aan huis  sessie kan gereserveerd worden van 1 tot 3 personen en duurt gemiddeld 2 uur. Wij komen binnen een straal van 25 kilometer bij jou langs. Vanwege het exclusieve karakter is er een minimale besteding van €250,- van toepassing. Je krijgt van ons alvast 3x €5,- shoptegoed cadeau (basis artikelen zijn uitgezonderd).

Heb jij er al zin in?

Klik dan op de onderstaande button om meteen een datum in te plannen. Heb je nog vragen? Bel ons dan op 06-307 111 05 of stuur een e-mail naar info@laubella.nl Tot snel!